Rehabilitáció

  • Azt mondták nem lehet
  • 100% ízület kímélő

Műtét, vagy komolyabb sportsérülés utána lábadozol? Eltört és gipszben van valamelyik végtagod? Fájó izületeid tehermentesítenéd, mégsem szeretnéd kihagyni izom edzésed? Mozgásodban korlátozott vagy, mégis karbantartanád izomzatodat és mindezeket kíméletesen a lehető leggyorsabban tennéd?

Korábban mindezekhez hosszú hónapokig tartó kemény és fárasztó erősítő gyakorlatokra volt szükség, adott esetben csak a gipsz eltávolítása, a szalagok, ízületek gyógyulása után. Azonban az Amplitrain technológia megjelenésével ez az idő a nagymértékben lerövidült és jelentősen könnyebbé vált. Több mint fél évtizedes tapasztalatunkkal az Amplitrain technológia alkalmazásával ez a rehabilitációs időszak lerövidült a folyamat leegyszerűsödött és könnyebbé, kíméletesebbé vált. Egyes esetekben már a gipsz eltávolítása és a szalagok, ízületek gyógyulása előtt megkezdhetjük az izmok edzését állapotuk megtartása érdekében anélkül, hogy az ízületeket mozgatni, terhelni kellene. Ezzel elkerüljük az izmok sorvadását és rövid idő alatt a sérült testrész izomzatát a sérülést megelőző állapottal megegyezően újra egyenértékűen használhatóvá állítjuk vissza.

Jelentkezz most, hogy tesztelhesd ingyenesen a 4x gyorsabb, de mégis kíméletes Amplitrain technológiát és élvezd újra izmaid egészségét.

Kipróbálom ingyen