Izomerősítés

  • gyenge volt most erős
  • izomerősítés
  • 100% izületi terhelés mentesen

Te is abban a tudatban éltél, hogy csak napi legalább másfél órás edzés idővel és ízületi terheléssel járó gyakorlatokkal: fekvőtámasz, felülés, guggolás, lépcsőzés, vagy súlyzós feladatokkal és futással lehet elérni optimális testsúlyt, tartósan formás használható izmokat feszes feneket és combokat?

Tévedtél!

A tudomány és technológia az utóbbi 5-10 évben többet fejlődött, mint az elmúlt 100 évben összesen. Napjainkban már lehetséges az egyszerű, gyors és kíméletes izom edzés az Amplitrain edzéstechnológiájával. Az élsportolók által használt izomerősítés 4x gyorsabb másfél óráról 20 percre csökkent az Amplitrain technológiával. Ezt a technológiát már több, mint fél évtizede alkalmazzuk nemcsak élsportolók teljesítményének, állóképességének növelésére 100 %-ban ízületi terhelés mentesen, hanem korhatár nélkül hétköznapi emberek testsúly optimalizálására, izmaik feszesítésére és izom erejük fokozására.

Kérj időpontot, hogy tesztelhetsd első alkalommal díjtalanul az olimpikonoknál bevált Amplitrain edzéstechnológiát és érd el te is céljaidat egyszerűbben, 1,5 óra helyett 20 perces edzésidővel ízületi terhelés mentesen.

Kipróbálom ingyen
izomerősítés